miércoles, 13 de enero de 2010

L' amor.

La paraula amor es molt relativa, vuic dir, cada persona li atribueix un diferent significat, ja que la paraula en si te diversos significats.

Quan sents amor cap a una altra persona, es una, o la millor diria jo, de les millors sensacions que un mateix es capaç de sentir. Quan sents que l'estimes, quan la veus que el teu cor comença a palpita més rapidament, quan sents la seua veu i sents un rebombori en la pancha, quan no parles en ella en una estona i ja tens ganes de tornar-la a veure, quan estás en ella el temps passa volant i estas realment agust, tot eixe món de sensacions et fa viure en una bombolla en la que sols existeix eixa persona i tu. Malgrat que, la paraula amor moltes vegades ve acompanyada amb la tristeta, perque com diu el dit, “No hay peor castigo, que un amor mal correspondido”.

Encara que hi existiesen diferents tipus d’amor, quan tu estimes a una persona i sents que vols passar amb ella cada moment.

El amor que pot crear una gran amistad, que es un dels amors més importants que hi ha, ja que sentir que l’altra persona es preocupa per tu es una sensación molt especial.

I per últim esta el amor que té una persona té cap als membres de la seua familia, sobretot al pare i a la mare.

En definitiva, es un sentiment que deuria estar present sempre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario